ORGANMASSAGE


Vores levede liv og livsstil har betydning for vores organers tilstand. Det vi spiser, bump på vejen både fysisk og psykisk eller andre traumer sætter sig i vores organer. Nogle Organerne vil derfor have mindre mobilitet, hvilket kan have betydning for vores fysiske og psykiske tilstand i det daglige. Organmassage kan være med til at bringe balance og ro omkring organerne.


Organmassage er en blid form for afspænding og har til formål at styrke og øge det enkelte organs funktion og trivsel. Man kan simpelthen mærke, hvordan kroppen giver slip, får ro, og liver op når der kommer balance.


Behandlingen varer mellem 40-60 min. De fleste klienter oplever allerede efter første behandling en følelse af velvære og lethed. For at opnå en forbedring af ovenstående problematikker anbefales 3-5 behandlinger.


Hvert organ har deres egen mobilitet og motilitet (bevægelse, rotation) som kan komme ud af balance. Vores levede liv ”afspejles” i vores organerne, organerne husker mere en vi selv er bevidste om.


Ved massagen reduceres og afbalancere spænding i vævet, der er relateret til kroppens organer – lunger, mave, tyk- og tyndtarm, galdeblære, lever, nyrer, blære, hjerte, milt osv.


Kroppens organer er omgivet af bindevæv. Organerne bliver holdt på plads i abdomen af bindevævssække og adhærencer (små fæstninger til alle sider). Hvis det væv, der omgiver et organ, er spændt, kan det påvirke cirkulationen af blod og andre væsker og resultere i reduceret organfunktion og evt. degenerative problemer i selve organet.

En hver reduktion i cirkulationen, kan skabe et problem i et organ og sænke det generelle sundhedsniveau hos individet. Hvis der har været reduceret cirkulation i flere år eller tiår, kan celler, væv eller endog hele organer blive hæmmede og endda syge.


Den nyeste forskning viser, at der er en sammenhæng mellem tarmens mobilitet/motilitet og flere af de sygdomme vi tidligere troede stammede fra hjernen, så som Parkinsonisme /”rystesyge”, migræne, demens og flere andre.

Mange af de stoffer som dannes i hjernen dannes også i tyndtarmen, som også kaldes vores 2. hjerne. Så udtryk som ”min mavefornemmelse siger mig” er ikke kun vores intuition, men har også ubalance i kroppens fysiologi. Derfor er en velfungerende tarm vigtig for vores gennemgående velbefindende.


Organmassage kan tage udgangspunkt i en konkret problemstilling, men kan også bruges som et ”immunforsvars boost” eller et ”organ tjek” hvor alle organer tjekkes.

I Et ”organ tjek” arbejder jeg fra spiserør og ned mod lunger, lever, mavesæk, milt, tynd- og tyktarm, livmoder/prostata. Sådanne et forløb tager 4-5 gange.


En organmassage tager højst 1 time.


Organmassage kan med fordel kombineres med A.L.T (ansigt-løfte-teknik)