Heartworks Lomi Lomi

1,5 times Hawaiiansk helkrops massage


Heartworks Lomi Lomi er en af Hawaiis oprindelige massageformer. Denne helkropsmassage bruger hænderne som hjertes instrument, hvilket gør det muligt at åbne krop, sind og sjæl på alle planer. At give slip på det gamle og gøre plads for ny energi.


Lomi Lomi er det hawaiianske ord for massage, og betyder at skubbe, trække og ælte.

Heartworks Lomi Lomi – er en blid og nærværende massage, der bygger på intuition, indlevelse og fokusering.

Massagen udføres ved lange, rolige, dybe og rytmiske strøg fra top til tå. Kroppen varmes langsomt op, og selvom massagen foregår med blide tryk, går massagen dybt og afspænde både bindevæv og muskler i hele kroppen.


Under massagen lindres muskelspændinger og infiltrationer opløses så der skabes et ”flow” i kroppens kredsløb, nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres. Dette giver forøget blodgennemstrømning og herved øges næringen til hver enkelt celle i kroppen samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes.

En fuldstændig og total afslapning for krop og sind.Lomi Lomi henvender sig til alle og er specielt velegnet, hvis du har været igennem en stress fyldt periode, og har brug for en massage, der giver dig ny energi, ro og omsorg, og får dig helt ned i kroppen.


Få styrket det enkelte organsfunktion og trivsel, få bedre organ ballance og ro til organerne