A.L.T (AnsigtsLøftningsTeknik)


A.L.T. er en nænsom massage af ansigt, hals og nakke, hvor bindevæv og muskler bliver dybdemasseret, og spændinger bliver løsnet. Ved at stimulere blodcirkulation, afspænde muskler og bindevæv, udglattes rynker og ansigtets symmetri genoprettes.

I ansigtet har vi 97 muskler. Der er derfor mange muskler, hvor der kan sætte sig både fysiske og psykiske spændinger.


Formålet med A.L.T. er at "løfte" ansigtet, at skabe større symmetri, bedre mimik og dermed gøre ansigtet mere blødt og imødekommende. Ansigtet er et spejl af vores levede liv. Oplevelser som sorg, stress, angst, irritation, vrede etc. kan efterlade spor og ses i ansigtets mimik og respons.


A.L.T kan b.la afhjælpe: Hovedpine, kæbespændinger, tinnitus, udglatte rynker, og skabe/genskabe symmetri, bedre velvære.

Der er også mange psykiske følelser lagret i vores bindevæv og ansigtsmuskler, og alle vores ansigtsmuskler har forbindelse til vores indre organer.

A.L.T afspænder muskler og bindevæv, stimulerer blodcirkulationen og du vil opleve mere glød og liv i din hud.


Teorien bag A.L.T. går ud på, at ansigtet afspejler alt det, som krop og sind udsættes for i løbet af livet. Oplevelserne kan sætte sig som spændinger i ansigtsmuskulaturen. Disse spændinger kan medvirke til at ændre den enkeltes følelser.


A.L.T. har en vedvarende effekt. Der bruges en speciel teknik, som påvirker det midterste lag af huden. Dette lag har mange nerveender, som reagerer på et ganske let tryk. Ved et nøjagtigt tryk kan man stimulere nerverne i det midterste lag til en afspænding i bindevævet.

Man opnår dermed en øget blodtilførsel til hudcellerne, hvorved ansigtet får en naturlig farve, og huden føles blød og elastisk.

 

Bedste resultat opnås ved et komplet A.L.T forløb, på 6. Behandlinger, hvor der arbejdes systematisk med hele ansigtet, hoved, hals, kraveben og skulderblad. I nogle af behandlingerne arbejders der med afspænding både udvendigt og indvendigt på kinder, kæbe, mund, næse.


Hver behandling tager ca. 1 time

 




Farvel til kalkunhalsen kan minskes, Afhjulpet hovedpine, kæbespændinger, tinitus, stimuleret blidsirkulation, bedre ansigts glød
Ansigtsløft uden kirugi , lå minsket dine rynker , få symetri i ansigtet, bedre ansigtsmimik